• Főoldal
  • Bemutatkozás
  • Szolgáltatásaink
  • Garancia
  • Minőség
  • Áraink
  • GYÍK
  • Elérhetőségünk
Családi ház / lakás takarítás           Iroda takarítás           Ipari takarítás          

Ipari takarítás


Az AKTÍV takarítóvállalat 10 éve takarít ipari létesítményeket a megrendelőinek az előírásai szerint. A rendszeresen tisztított ipari létesítmények összterülete 57.000 négyzetméter. Minőségbiztosítási rendszerünk garantálja a színvonalas takarítást. Mi csak megbízható, leinformált, a munkáját szakszerűen, rendesen végző takarítószemélyzettel dolgozunk, és az embereink munkáját rendszeresen ellenőrizzük. Nagyon komolyan vesszük ügyfeleink igényeit, megelégedettségét, mert csak az garantálja a hosszú távú munkakapcsolatot.

Mi semmit nem bízunk a véletlenre. A tisztaság legyen a mi dolgunk.

Hívjon, hogy bizonyíthassunk MÉG MA! (20) 972-9693

Levélben: arajanlat@takaritas.net Tárgy: árajánlatkérés vagy személyes találkozó.
Takarítás helyszíne alapján referens kollegánk felveszi Önnel a kapcsolatot.
 
Garancia: Visszafizetjük a nekünk fizetett pénzt, ha nem elégedett a munkánkkal.
Amennyiben nem elégedett a munkánkkal, és azt a takarítást követő első munkanapon jelzi nekünk, vezető munkatársunk személyesen leellenőrzi a panaszokat. Kérésre vagy új munkatársat küld a feladat elvégzésére, amit személyesen felügyel, vagy visszafizeti a takarítás munkadíját a megrendelő részére.

Munkavégzés: Munkánk során az Európai Unió szabályaihoz igazodunk. Csak ellenőrzött, ÁNTSZ tanúsítvánnyal rendelkező, lehetőleg Magyarországon gyártott terméket használunk. Elsődleges szempontunk a tisztaság elérése mellett az egészségre nem káros, környezetkímélő termékek preferenciája. Ráadásul az Uniós támogatási rendszer miatt ez még kedvezőbb anyagköltséget is jelent, amit érvényesítünk végfelhasználói árainkban is.

A munka minősége: Dolgozóinkat hosszú évek során úgy válogattuk össze, hogy csak a legjobb munkaerőkkel dolgozzunk. Őket is folyamatosan képezzük, hogy megismerkedjenek a legújabb technológiákkal, és ami egyszer tudtak és jól végeztek, az se váljon olyan szinten rutinná, hogy felületességhez vezessen. Munkatársaink erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkeznek, a munkájukból élnek, szeretik, amit csinálnak. Pedantériájukra jellemző, hogy a vezetőség felé is és megbízóik felé is több esetben jelezték már, ha valami rendellenességet tapasztaltak, olyasmit, ami veszélyeztetheti a megrendelő anyagi biztonságát. Mi büszkék vagyunk a dolgozóinkra.

Kinek milyen szolgáltatást ajánlunk?
Természetesen egy ilyen fontos kérdést nem lehet látatlanul, a megrendelővel való konzultáció nélkül megválaszolni, néhány irányelv azért meghatározható.

Ipari létesítmények takarítására általában napi szinten tart igényt a megrendelő. Természetesen ezen alapvetően módosíthatnak az egyéni feltételek.

Áraink:
Ipari létesítmények tisztítására, takarítására minden esetben egyedi ajánlatot teszünk, aminek részét képezik a tisztítóberendezések, a felhasznált tisztítószerek, azok felvitelének és eltávolításának módja, a biztonsági előírások betartása, és maga a teljes eljárási rend. Csak valamennyi részlet teljes ismeretében teszünk ajánlatot és vállalunk garanciát az elvállalt munkák minőségére.

Adatvédelmi tájékoztató